mhzmohz

blog

mhzmohz

blog

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شرکت پرینترهای سه بعدی آرلی در زمینه ساخت پرینترهای سه بعدی FDM خانواده های مختلفی را با ویژگی های خاص معرفی کرده است. پرینترهای Ender 3D Crystal که شامل Ender 3، Ender 3 V2، Ender 3 Max، Ender 3 Pro هستند، در بین کاربران پرینت سه بعدی FDM بسیار محبوب هستند. دلیل این شهرت را می توان در کیفیت، دوام و قیمت پایین جستجو کرد.

خانواده دیگر شرکت ها پرینتر سه بعدی کریستال سری CR نام دارند و شامل Cr10 Max، Cr10 Smart، Cr6 Sem Cr6 Max می شوند. بالاترین نبوغ و خلاقیت آرلی را می توان در این پرینترهای سه بعدی رشته ای مشاهده کرد. این تغییرات شامل استفاده از درایورهای پیشرفته، استفاده از اکسترودر کریستالی اختصاصی و بهینه سازی ساختار دستگاه است.

به طور کلی، اگر یک خریدار واقعی باشید، غیرممکن است که محصولات آرلی را انتخاب نکنید. گواه این ادعا را می توان در تنوع بالای ابعاد چاپ، قیمت های رقابتی و گزینه های جذاب محصولات آرلی جستجو کرد. می توانید یک چاپگر سه بعدی رشته ای با وای فای و اتصال خودکار هوشمند داشته باشید یا یک چاپگر سه بعدی FDM با فرمت بزرگ با صفحه نمایش حرارتی فوق پیشرفته با کمترین نویز انتخاب کنید.

افزایش100برابری سرعت پرینترهای سه بعدی با استفاده از نور - ایرنا

در سال 2021 شرکت کریلیت تولید جدیدترین و البته متفاوت ترین محصول خود به نام Cr30 از خانواده 3Dprintmill را آغاز کرد. چاپگر سه بعدی مدل CR30 یک پرینتر سه بعدی رشته نوار نقاله است که امکان چاپ سه بعدی پروفایل ها و قطعات بلند با طول نامحدود را فراهم می کند. یکی از ویژگی های مهم این چاپگر کمری سه بعدی امکان چاپ سریال (تولید انبوه) قطعات در تیتراژ بالا بدون نیاز به جدا شدن از صفحه کار می باشد. اکنون می توانید با این محصول آرلی قطعات را با طول نامحدود و به صورت سری چاپ کنید.

خانواده های دیگر پرینترهای سه بعدی Crystal FDM شامل Ender 5 و Ender 7 هستند که بر اساس سیستم Core X-Y برای چاپ لایه ساخته شده اند. علاقه مندان به چاپ قطعات بزرگ با ارتفاع بالا که کیفیت لایه بندی برای آنها اهمیت زیادی دارد می توانند از مدل Ender 5 Plus استفاده کنند. نسخه جدید Ender 5 Plus دارای درایور آلمانی و سنسور BL Touch است و محور Z مجهز به موتور پله ای قدرتمند است.

خلاقیت و توسعه Crylite به محصولات FDM محدود نمی شود و اخیراً گام های بلندی در ساخت پرینترهای سه بعدی رزین بر اساس فناوری LCD برداشته است. سری جدید پرینترهای سه بعدی LCD خانواده Halot که جدیدترین سیستم تصویربرداری LED مبتنی بر منبع نور غیر مستقیم است. شواهد این امر مهم است. چاپگر سه بعدی رزین Halot-SKY یک شاهکار مهندسی و محصول متمایز این شرکت است که مطالعه اطلاعات فنی این محصول را حتما به شما توصیه می کنیم.

آینده پرینترهای سه بعدی در بازار ایران - Xprinter3d

پرینتر سه بعدی رزین چیست؟

فناوری استریولیتوگرافی چاپ سه بعدی با رزین حساس به نور است. در چاپ لایه رزین، نور ماوراء بنفش در محدوده طول موج بین 380 تا 405 نانومتر به لایه نازکی از رزین به ضخامت بین 50 تا 10 میلی متر می تابد و یک لایه جامد را تشکیل می دهد.

فناوری SLA سه روش تولید پرینت سه بعدی را تعریف می کند. فناوری SLA با نور لیزر (Laser Beam)، فناوری DLP با نور لامپ پروژکتور و فناوری LCD با محدوده نور LED و صفحه چاپ LCD.

جهت دریافت خدمات پرینت سه بعدی به سایت آرلی مراجعه کنید.

در حال حاضر ارزان ترین، دقیق ترین و بهترین روش چاپ با فناوری SLA استفاده از چاپگرهای سه بعدی LCD/SLA یا Masked SLA می باشد که در رزولوشن های 2K، 4K و 8K موجود هستند و دقت چاپ 25 تا 50 میکرون دارند.در مقایسه روش های چاپ SLA و FDM باید دقت چاپ، کیفیت سطح و ابعاد چاپ را در نظر گرفت.

در حال حاضر بهترین روش چاپ برای دستیابی به سطح صاف، روش SLA و استفاده از رزین است. دقت چاپ استاندارد یا ضخامت لایه در پرینترهای سه بعدی FDM حدود 100 تا 500 میکرون است در حالی که در پرینترهای سه بعدی رزین دقت چاپ بین 25 تا 50 میکرون است.

در پرینتر سه بعدی FDM امکان چاپ قطعات در سایزهای بالاتر وجود دارد اما به دلیل نوع نازل و نوع مواد مصرفی چاپ قطعات ریز و ظریف توصیه نمی شود در حالی که در پرینتر سه بعدی رزین می توان چاپ کوچک را انجام داد. و قطعات ظریف یا دقیق چاپ با ابعاد بالا و کیفیت سطح عالی.

از کاربردهای مهم پرینترهای سه بعدی رزین می توان به جواهرات، دندانپزشکی، سمعک و صنایع فیگوراتیو اشاره کرد. در حال حاضر آرلی تک نماینده رسمی معتبرترین تولیدکنندگان پرینترهای سه بعدی رزین مانند Anycubic، Phrozen و Creality در ایران می باشد.
پرینترهای سه بعدی در سال های اخیر توانسته اند تحول عظیمی را در زمینه های مختلف مانند صنعت، معماری، پزشکی، هوافضا و ... ایجاد کنند.
 
با کمک این دستگاه ها می توان طرح ها و ایده ها در هر زمینه را به سرعت نمونه سازی کرد و محصول نهایی را قبل از هزینه های تولید مشاهده کرد.
 

همچنین از دیگر کاربردهای پرینترهای سه بعدی، تولید سریع قطعات در تیراژ محدود است، به طوری که در مواردی که امکان ساخت قالب برای قطعات در تیراژ محدود وجود ندارد و یا هزینه ساخت قالب فولادی توجیه نمی شود، امکان تولید وجود دارد. قطعات توسط همان ماشین ها نمونه سازی سریع باید انجام شود که در بسیاری از موارد پاسخگوی نیاز مشتریان عزیز می باشد.

پرینترهای سه‌بعدی بومی رقیب نمونه‌های اروپایی شد - خبرگزاری مهر | اخبار  ایران و جهان | Mehr News Agency

کاربرد های پرینتر سه بعدی

1- ابتدا فایل سه بعدی مورد نظر خود را در یکی از نرم افزارهای طراحی سه بعدی بر اساس ابعاد دلخواه خود آماده می کنیم و فایل مورد نظر را با فرمت stl (اکثر نرم افزارهای طراحی مانند catia، solidworks، inventor، 3d max و ...) ذخیره می کنیم. می تواند یک فایل با فرمت stl ایجاد کند.
 
2. حال فایل ایجاد شده را در نرم افزار برای چاپگرهای سه بعدی فراخوانی می کنیم. بسیاری از چاپگرهای fdm موجود در بازار می توانند از نرم افزارهای Simplify و Cura استفاده کنند.
 
3. پس از فراخوانی فایل در نرم افزار مورد نظر، اکنون می توانید پارامترهای مورد نیاز برای پرینت سه بعدی را تنظیم کنید. به عنوان مثال، می توانید مواد فیلامنت مصرفی، ضخامت لایه، سرعت چاپ سه بعدی و سایر پارامترهای مورد نیاز را تنظیم کنید.

3. پس از انجام تنظیمات مورد نظر، اکنون فایل برنامه پرینت سه بعدی را در کارت حافظه دستگاه چاپگر کپی کنید.
 
4. حالا فیلامنت مورد نظر را با رنگ دلخواه داخل دستگاه قرار دهید و برنامه را از روی کارت حافظه بخوانید.
 
 

  • مهدی محمدی
  • ۰
  • ۰

لامپ هالوژن چیست؟

وقتی به فروشگاه لوازم الکترونیکی می روید با انواع مختلفی از لامپ ها روبرو می شوید که یکی از آنها لامپ هالوژنی است، سوالی که ممکن است به ذهنتان خطور کند این است که لامپ هالوژن چیست؟

لامپ هالوژن از انواع لامپ های رشته ای هستند که حاوی گازهای فشرده و خنثی و همچنین گازهای هالوژن مانند ید و برم هستند که در محفظه این لامپ ها از رشته های تنگستن نیز استفاده شده است.

لامپ هالوژن چگونه کار می کند؟

وقتی الکتریسیته به لامپ می رسد، گاز هالوژن فیلامنت داخل محفظه لامپ را گرم می کند و نور سفید را از لامپ ساطع می کند.
در انواع لامپ های رنگی و بدون رنگ، بخشی از فیلامنت تنگستن که تبخیر می شود، دوباره بر روی فیلامنت رسوب می کند و باعث افزایش طول عمر این لامپ ها می شود.

برای خرید انواع مدل لامپ هالوژن به فروشگاه آنلاین حامی نور مراجعه کنید.

لامپ های هالوژن برای چیست؟

این لامپ ها بیشتر در چراغ های خودرو استفاده می شود، همچنین می توان از آنها برای روشنایی محیط های مختلف استفاده کرد، اما باید توجه داشت که این لامپ ها به دلیل وجود گاز هالوژن سمی هستند و در هنگام شکستن یا در محیط استنشاقی نباید آنها را لمس کرد.

نور کافی و مصرف کم این لامپ ها باعث شده تا کاربردهای متنوعی داشته باشند. همچنین انواع توکار آنها استفاده گسترده از این لامپ ها را برای طراحی داخلی به عهده طراحان دکوراسیون می گذارد. لامپ های هالوژن رنگی به شما این امکان را می دهد که خانه ای را با استفاده از رنگ های متنوع طراحی کنید.

از این لامپ در مغازه ها و جواهر فروشی ها نیز استفاده می شود لامپ های هالوژن توکار و لامپ های هالوژن بزرگ و انعکاس آنها در آینه جواهرات باعث درخشش دو چندان زیورآلات می شود.

انواع لامپ هالوژن

انواع مختلفی از لامپ هالوژن وجود دارد که به شرح زیر است:

1- نوع LED

این نوع لامپ های هالوژن از دیودهای ساطع کننده نور تشکیل شده اند که این دیودها در کنار یکدیگر قرار می گیرند و با رسیدن جریان الکتریکی به آنها نور تولید می کنند. تعداد ال ای دی ها در نوع ال ای دی ها بر نوردهی آنها تاثیر می گذارد و هر چه بیشتر باشد نوردهی بیشتر می شود.

لامپ های ال ای دی هالوژن با وجود کم مصرفی نور خوبی تولید می کنند و به همین دلیل در طراحی و دکوراسیون ساختمان از آنها استفاده می شود.

لامپ های سقفی هالوژن روشن و کم مصرف، اشعه های مضری مانند مادون قرمز و ماوراء بنفش تولید نمی کنند و گرمای کمی تولید می کنند که آنها را به انتخاب خوبی برای طراحی و دکوراسیون منزل تبدیل می کند.

2- نوع BCOB

این نوع لامپ ها مانند لامپ های ال ای دی هالوژن هستند و برای طراحی و تزئینات مسی کاربرد دارند و با وجود مصرف کم، نور خوبی تولید می کنند. این لامپ ها از تراشه هایی ساخته شده اند که روی تخته نصب می شوند و یک نقطه نورانی را تشکیل می دهند. این لامپ ها طول عمر بالایی دارند و برای فرورفتگی و دکوراسیون مناسب هستند.

3- نوع SMD

به همین دلیل گزینه خوبی برای خانه و محل کار هستند.
2. ابعاد کوچک - ابعاد کوچک قابلیت های منحصر به فردی را در این محصول ایجاد می کند و می توان از آن در پروژکتورها استفاده کرد.
3- امکان کم نور شدن: این لامپ ها قابلیت کم و زیاد شدن نور را دارند.
4. کم هزینه: این لامپ ها مقرون به صرفه هستند و هزینه برق شما را کنترل می کنند.

معایب لامپ هالوژن

1- اجزای پنهان: اجزای لامپ داخل لامپ هستند و دیده نمی شوند.
2. حساسیت لامپ
3. وجود گاز سمی
4- قیمت لامپ های رنگی و غیر رنگی: قیمت لامپ ها بسته به سایز و خصوصیات آنها متفاوت است.

  • مهدی محمدی
  • ۰
  • ۰

لامپ های کم مصرف از نظر عملکرد مشابه لامپ های فلورسنت هستند و از آنجایی که اندازه آنها بسیار کوچکتر از لامپ های فلورسنت است، به آنها لامپ های فلورسنت فشرده نیز می گویند.

لامپ های کم مصرف رایج شده اند. اولین لامپ کم مصرف در سال 1973 اختراع شدند و در اوایل دهه 1980 وارد بازار شدند. لامپ های فلورسنت (CFLs) برای اولین بار به عنوان جایگزینی برای لامپ های رشته ای معرفی شدند.

تولیدکنندگان قبلاً شروع به تولید لامپ های فلورسنت کرده بودند، اما لامپ های فلورسنت در همان سوکت لامپ های رشته ای قرار نمی گرفتند. لامپ های کم مصرف به اندازه لامپ های فلورسنت در مصرف انرژی صرفه جویی می کنند، اما در همان لامپ های رشته ای پیچ می شوند.

لامپ کم مصرف

یک لامپ کم مصرف از دو قسمت تشکیل شده است: یک لوله شیشه ای و یک بالاست یا یک مدار استارت. لایه ای از فسفر که لوله شیشه ای لامپ را می پوشاند، نور فرابنفش بخار جیوه را که نامرئی است به نور مرئی تبدیل می کند.

بالاست ها در لامپ های کم مصرف به سه دلیل استفاده می شوند: ولتاژ تغذیه نیاز به ایجاد اختلاف پتانسیل زیاد بین کاتدها و یونیزه کردن گاز داخل لوله هنگام روشن کردن لامپ برای محدود کردن جریان و کنترل قدرت لامپ و جلوگیری از لامپ از خاموش کردن توزیع ولتاژ پس از روشن کردن لامپ

انواع لامپ کم مصرف 

لامپ های کم مصرف در اندازه ها، شکل ها و قدرت های مختلف تولید می شوند. برای گنجاندن لامپ های کم مصرف با توان و وات بالا که کاربردهای متفاوتی دارند استفاده می شود.

لامپ های کم مصرف بر اساس نوع لامپ به 3 دسته لامپ های E14-E27-GU10 تقسیم می شوند. با توجه به شکل لوله، لامپ های کم مصرف به لامپ های کم مصرف نیمه مارپیچ و لامپ های کم مصرف تمام مارپیچ تقسیم می شوند.

لامپ های کم مصرف بر اساس عملکردشان به لامپ های کم مصرف بدون بالاست و لامپ های کم مصرف تقسیم می شوند. دو نوع لامپ کم مصرف وجود دارد. 1. کم مصرف با بالاست غیر یکپارچه 2. لامپ کم مصرف یکپارچه یا بالاست توکار

جهت خرید انواع لامپ های کم مصرف به سایت حامی نور مراجعه کنید.

لامپ کم مصرف با بالاست غیر یکپارچه 

بالاست غیر یکپارچه نوعی فناوری لامپ کم مصرف است که ما معمولاً آن را "پریز" می نامیم. یعنی بالاست را جدا از لامپ خریداری می کنید و بالاست را در قسمت ثابت پیکربندی می کنید. این فرآیند شبیه به لامپ های رشته ای است اما بسیار کوچکتر از بالاست آنها است

لامپ کم مصرف با بالاست یکپارچه 

لامپ های کم مصرف بالاست یکپارچه برای جایگزینی لامپ های رشته ای و هالوژن ساخته شده اند. می توانید به راحتی لامپ رشته ای یا هالوژن را خارج کرده و یک لامپ CFL را در همان سوکت قرار دهید.

اما آیا فیلامنت و الیاف هالوژن به بالاست نیاز دارند؟ خیر. بنابراین، یک بالاست باید در CFL ادغام شود تا لامپ های کم مصرف ما در یک سوکت پیچی پایه معمولی کار کنند.

قیمت لامپ کم مصرف 

بازه قیمتی لامپ های کم مصرف از قیمت های بسیار پایین شروع می شود که مربوط به لامپ های کم مصرف 9 وات و لامپ های کم مصرف 11 وات می باشد و حداکثر قیمت آن مربوط به لامپ های کم مصرف 105 وات تولیدی می باشد. شرکت لامپ نور.

لامپ های فلورسنت صرفه جویی در انرژی (CFL) در یک سوکت متوسط ​​پیچ می شوند و از یک طرح مارپیچی استفاده می کنند - برخلاف یک لوله بلند. بسیاری از انواع لامپ های کم مصرف برخلاف لامپ های فلورسنت سنتی یا فلورسنت دارای بالاست های یکپارچه هستند.

CFL با محبوبیت بیشتر مزایا و معایب خود را دارد. تصمیم بگیرید که آیا مزایای آن بیشتر از معایب است و آیا CFL برای شما مناسب است یا خیر.

لامپ های کم مصرف به سادگی نسخه های کوچکتری از نور مهتابی فلورسنت با اندازه کوچکتر و کارایی بیشتر هستند. تنها تفاوت نسخه های قدیمی غیر از اندازه این است که کیفیت نور آنها بسیار بهتر از مهتابی است.

مزایای استفاده و تعویض لامپ های کم مصرف

عمر طولانی، مصرف انرژی پایین و کارکرد آسان لامپ های کم مصرف باعث شده است که این لامپ ها در منازل، ساختمان های اداری، تجاری، فروشگاه ها و ... جایگزین لامپ های قدیمی شوند. یک لامپ رشته ای برابر با 100 وات است. لامپ های کم مصرف 20 درصد لامپ های رشته ای انرژی الکتریکی مصرف می کنند.

طول عمر یک لامپ کم مصرف 10 برابر طول عمر یک لامپ رشته ای است. همچنین به دلیل طول عمر بالای لامپ های کم مصرف، هزینه تعویض لامپ کاهش می یابد.

لامپ های کم مصرف گرمای آزاردهنده ای تولید نمی کنند و در نتیجه مصرف برق دستگاه های خنک کننده را کاهش می دهند. نور تولید شده توسط لامپ های کم مصرف کاملا یکنواخت و بدون لرزش است و در نتیجه از خستگی چشم جلوگیری می کند. 

راهکارهایی برای افزایش طول عمر لامپ های کم مصرف 

طول عمر هر لامپ به عواملی مانند نوسانات ولتاژ لامپ، تعداد دفعات روشن و خاموش شدن لامپ، دمای محیط، ظرفیت تولید و ... بستگی دارد. لامپ های کم مصرف جدید بین 6000 تا 15000 ساعت طول عمر دارند. نور لامپ های کم مصرف پس از روشن شدن به تدریج افزایش می یابد و به حداکثر می رسد.

(بعد از حدود 4 دقیقه) اگر لامپ در هر بار روشن و خاموش شدن حداقل 15 دقیقه روشن بماند، عمر لامپ را افزایش می دهد. بنابراین استفاده از لامپ های کم مصرف در مکان هایی که باید برای مدت کوتاهی روشن بمانند مقرون به صرفه نبوده و باعث کاهش عمر لامپ می شود.

نکاتی برای استفاده کم مصرف

برای نصب این لامپ حتما از لامپ های سالم با علامت استاندارد استفاده کنید. لامپ های کم مصرف ضد آب نیستند و برای استفاده در داخل و زیر سقف مناسب هستند. میزان نور تولید شده توسط این لامپ تحت تاثیر دمای محیط مورد استفاده و شرایط نصب است.

تهویه مطبوع را خاموش کنید. قطعات شکسته بزرگ را بدون تماس مستقیم جمع آوری کنید و قطعات شکسته کوچکتر را از سطوح سخت با یک پارچه مرطوب پاک کنید. برای جمع آوری قطعات شکسته از جاروبرقی استفاده نکنید.

استفاده از لامپ های کم مصرف در مکان های زیر توصیه نمی شود

مکان هایی که رطوبت بالایی دارند مانند گل فروشی ها، گلخانه ها، حمام ها، سوناها... مکان هایی که تعداد دفعات روشن و خاموش شدن لامپ در آنها وجود دارد، مانند حمام، محیط های با دمای بالای 48 درجه و کمتر از 10 درجه سانتیگراد.

تاریخچه لامپ های کم مصرف

اگرچه مهتابی ها برای اولین بار در اوایل دهه 1900 اختراع شدند، اما توسعه آنها و اختراع لامپ های کم مصرف تا سال 1960 اتفاق نیفتاد. فشرده سازی لوله فلورسنت چالش اصلی نبود. ایجاد یک بالاست کوچکتر و فشرده تر یک چالش واقعی بود. آیا یک لامپ به بالاست نیاز دارد؟ برای اینکه یک لامپ به درستی کار کند، نیاز به دریافت ولتاژ از طریق بالاست دارد.

ویژگی های لامپ های کم مصرف
بهره وری انرژی - با جایگزینی یک لامپ رشته ای با یک لامپ رشته ای، تا 40 درصد در قبض انرژی خود صرفه جویی می کنید. دمای رنگ - اگر به یک فضای واقعا خنک مانند راهرو بیمارستان یا ترمینال فرودگاه نیاز دارید، فلورسانس تا 6500 کیلوگرم کلوین را ارائه می دهند.

شما در مورد عظمت CFL می شنوید، اما یک دلیل واضح وجود دارد: بهره وری انرژی. لامپ های کم مصرف تا چهار برابر کارآمدتر از لامپ های رشته ای هستند. می توانید یک لامپ کم مصرف 22 واتی را با یک لامپ رشته ای 100 واتی جایگزین کنید و به همان میزان نور دریافت کنید. لامپ های کم مصرف 50 تا 80 درصد انرژی کمتری نسبت به لامپ های رشته ای مصرف می کنند.

 از آنجایی که لامپ های کم مصرف حدود یک سوم انرژی مصرف می کنند و تا 10 برابر بیشتر از لامپ های رشته ای عمر می کنند، هزینه کلی آنها بسیار کمتر است. با تغییر لامپ ها به لامپ های کم مصرف، شاهد تغییر محسوسی در قبض برق خود خواهید بود. علاوه بر این، با تعویض لامپ های کم مصرف می توانید سهم خود را در کاهش انتشار کربن انجام دهید. انواع لامپ های کم مصرف بسیار متنوع است و در هر مکانی قابل استفاده است.

معایب کم مصرف

لامپ های کم مصرف نیز معایب و محدودیت های خود را دارند. بیشتر آنها به این دلیل است که هر لامپ برای هر مکان مناسب نیست. تنها مشکل جدی لامپ های کم مصرف وجود جیوه در لامپ های کم مصرف است.

جیوه یک عنصر شیمیایی طبیعی است که می تواند برای انسان و حیوانات بسیار سمی باشد. لامپ های فلورسنت حاوی مقدار کمی جیوه هستند که در صورت شکستن لامپ می توانند وارد محیط شوند

در حالی که انتظار می رود لامپ های کم مصرف حدود 10000 ساعت کار کنند، روشن و خاموش کردن بیش از حد آنها می تواند به طور قابل توجهی این طول عمر را کاهش دهد. آنها برای مکان هایی که فقط برای مدت کوتاهی چراغ ها را روشن می کنید نامناسب هستند. این لامپ ها فقط باید در جایی استفاده شوند که برای مدتی روشن می مانند بدون اینکه روشن یا خاموش شوند.

در حالی که می توانید لامپ های کم مصرف را برای استفاده با سوئیچ های دیمر خریداری کنید، همه لامپ های کم مصرف را نمی توان با دیمر استفاده کرد. قبل از خرید بسته را بررسی کنید.

یک لامپ کم مصرف معمولی که نباید با سوئیچ دیمر استفاده شود، می تواند به سرعت بسوزد.استفاده از تایمر نیز می تواند برای آنها مشکل ساز باشد. هنگام استفاده از لامپ های کم مصرف در فضای باز، آنها باید پوشیده و محافظت شوند. آنها همچنین به دما حساس هستند و دمای پایین می تواند سطح نور را در آنها کاهش دهد

لامپ کم مصرف برای نورافکن یا نورافکن یا جاهایی که پرتوهای باریک نور مورد نیاز است مناسب نیست. آنها فقط برای نور محیط در نظر گرفته شده اند. نگران کننده ترین چیز برای مصرف کنندگان آگاه به محیط زیست وجود جیوه در CFL است. اگرچه هنگام استفاده خطر سمی ندارد، اما در صورت شکستن یا دور انداختن نادرست لامپ می تواند آزاد شود. 

  • مهدی محمدی